9.2.13

Συρία..την "γλιτώνει" ο Άσαντ;

Ένα πολύ καλό σχόλιο για την Συρία:

Αυτο δεν ειναι νεο....απο τον προηγουμενο μηνα σας το ειχα πει για την αμερικη οταν γραφατε "Χαοτικές καταστάσεις εν όψει - Ετοιμάζεται μαζική εκκένωση 150.000 δυτικών υπηκόων""
Ο παραγοντας δεν λεγετε Ιραν αλλα Ρωσια που δεν κανει πισω κ Κινα που παει μπροστα ολοταχως......Οχι γιατι οπως γραφετε μερικοι ο Πουτιν τους πηδηξε, αλλα εγω συνεχιζω κ επιμενω οτι ο Ασσαντ τα εχει βρει σε ολα με τους εβραιους, κ δεν θα μου φανει παραξενο να δω κ αλλες "αεροπορικες επιθεσεις", με τα ρανταρ να κοιμουντε.
Να εχετε υποψην οτι εφοσον η Αμερικη κανει πισω, ακολουθει αυτοματως κ το Καταρ....αυτοι πανε πακετο....Κ η Σαουδικη Αραβια δεν μπορει να σηκωσει μονη της το βαρος....θα αναγκαστει να αποχωρησει κ εκεινη.
Οποτε θα μεινει μονο του πλεον το χαζο παιδι για ολες της δουλειες....Η τουρκια....στην οποια θα της μεινουν αμανατι κ οι ρεμπεσκεδες ταλιμπαν που εχει στο εδαφος της....κ που θα ειναι ωρολογιακη βομβα, διοτι κατι πρεπει να τους κανει, δηλαδη να τους ξεφορτωθει....Κ απληρωτοι δεν προκειται να πανε πουθενα.....αυτο ειναι σιγουρο....
Κ τοτε θα αρχισει η εκδικηση της γυφτιας αυτο σας το υπογραφω.......
1, γιατι να μην αποκλειετε ΚΑΘΟΛΟΥ να αρχισουν να πληρωνοντε οι Ταλιμπαν, απο αλλον εργοδοτη.....κ να γινει της αναστασης στην τουρκια.
2, να δωσουν ολες τις πληροφοριες στους νεους εργοδοτες κ να εχουμε απιθανα πραγματα να συζηταμε.
3, Το pay back απο την Συρια, που εαν την γλυτωσει τα συνορα θα ειναι πλεον σφραγισμενα για το εμποριο της τουρκιας που πηγαινε στις χωρες του Κολπου.....κ αυτο θα πονεσει πολυ τα τουρκακια..
4, Η πραγματοποιηση της υποσχεσης Ασσαντ στους Κουρδους...το ΒΑ μερος της Συριας αναγνωριζετε Κουρδισταν, με την βοηθεια του Ιραν φυσικα..
Η αναστηλωση της Συριας παντως δεν προκειτε να γινει απο κατι ευρωπαικες χωρες που ηδη κανουν μεγαλα σχεδια, Γαλλια, Γερμανια κλπ.....αυτες χασανε.....Εχουν ηδη γινει οι συμφωνιες κ Κινεζικες κ ρωσικες εταιρειες θα αναλαβουν το 90% της ανοικοδομησης.......
κ δεν θα κουνηθει φυλλο, διοτι δεν θελουν ξαφνικα να δουνε τα κινεζικα ευρω η δολλαρια να εξαργυρωνοντε ......
Κ διοτι η συμφωνια Κινας, Ταιλανδης, Μυανμαρ, κ Πακισταν σε full military cooperation αρχιζει κ ενοχλει αφανταστα την Αμερικη....Η οποια εχει θεσει σε εφαρμογη ηδη το πλανο "Lets finish with Talibans"  γιατι δεν τους χρειαζοντε πλεον....Ο νεος εχθρος για τα επομενα 30 χρονια λεγετε Κινεζος.
Πριν ενα εναμιση μηνα ειχα γραψει οτι η Αραβικη ανοιξη θα ξαναπαει εκει που αρχισε, δηλαδη στην Αιγυπτο κ την Τυνησια.....ακομα δεν εχει ξεκινησει τιποτα....τα καλυτερα ερχονται μολις μπει η ανοιξη....να εχει ζεστο καιρο γιατι που να τρεχουν στο κρυο τωρα....
Οσο για την μαχη της δαμασκου.....αυτη δυστυχως εχει γινει μονο στα λογια......Μια που εκαναν επιθεση οι Ταλιμπαν κ μια που σκορπιστηκαν σαν φτερο στον ανεμο.......πισω ολοταχως κ εξω απο την δαμασκο.

defencenet.gr, 9/2/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: